04.05.2021

Υπάρχει κάποιος που δε θα ήθελε να αναδύει το σώμα του ευωδιά όλη τη διάρκεια της ημέρας; Όχι φυσικά! Εκτός του ότι ένα υπέροχο άρωμα με διάρκεια λειτουργεί ευεργετικά σε εμάς τους ίδιους λειτουργεί και ως «μαγνήτης» για τους γύρω μας.

Ωστόσο πολλές φορές ένα άρωμα ακόμα και αν είναι πολύ καλής ποιότητας όπως ακριβώς αυτά της Livioon δεν έχει διάρκεια.

Υπάρχουν βέβαια αυτά που οι «νότες» τους είναι πιο έντονες, διαρκούν περισσότερο και ενδείκνυνται για τους λεγόμενους κρύους μήνες. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τα αρώματα που είναι πλούσια σε εξωτικά μπαχαρικά όπως το Νο126 της Livioon στο οποίο πρωταγωνιστούν η βανίλια, το κάρδαμο και το κύμινο. Αμέσως μετά ακολουθούν αυτά που ανήκουν στην υπέροχη κατηγορία «chypre» με τις μοναδικές ξυλώδεις νότες κάτι που μπορείτε να ανακαλύψετε στην απόλυτη διάστασή του μέσα από το Νο129 και το Νο124 της Livioon για γυναίκες και άντρες αντίστοιχα.

Τι γίνεται όμως με τα πιο «ελαφριά» αρώματα που χαρακτηριστικό τους είναι τα εσπεριδοειδή, η φρεσκάδα και η αίσθηση… καλοκαιριού όπως το Νο127 της Livioon;

Υπάρχει τρόπος να τα απολαμβάνουμε όλη μέρα και όλο το χρόνο; Φυσικά υπάρχει και όχι απλά ένας αλλά αρκετοί και είμαστε εδώ για να σας τους αποκαλύψουμε όλους!

  • Μετά από ένα ζεστό μπάνιο και αφού έχετε χρησιμοποιήσει κρέμα σώματος βάλτε το αγαπημένο σας άρωμα. Είναι γνωστό ότι η διάρκεια ενός αρώματος είναι μικρότερη σε μια ξηρή επιδερμίδα . Επιπλέον επιλέξτε να το εφαρμόσετε στα πιο θερμά σημεία του σώματος όπως είναι αυτό πίσω από το αυτί, το πλαϊνό μέρος του λαιμού καθώς και το εσωτερικό των καρπών. Και αυτό διότι στα σημεία όπου η θερμότητα είναι υψηλότερη λόγω της αυξημένης ροής του αίματος τα αρώματα αναδύονται πιο έντονα και διαρκούν περισσότερο.
  • Μην τρίβετε του καρπούς σας! Όσο και αν σας φαίνεται παράξενο όταν κάνουμε αυτή την κίνηση καταστρέφουμε τη μοριακή σύσταση του αρώματος μειώνοντας σημαντικά τη δράση του άρα και τη διάρκειά του.
  • Μη φυλάτε το άρωμά σας στο μπάνιο! Η υγρασία αλλά και η αλλαγή θερμοκρασίας στο χώρο αυτό αλλοιώνει τη σύνθεση του αρώματός σας.
  • Για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια ,μπορείτε να ψεκάσετε τα μαλλιά σας. Με προσοχή απλώστε μικρή ποσότητα αρώματος στα μαλλιά είτε με τα χέρια είτε έχοντας αρωματίσει τη βούρτσα σας.
  • Το καλοκαίρι μη διστάσεις να ρίξεις λίγο από το αγαπημένο σου άρωμα στις πασμίνες, στα φουλάρια ή και στα αέρινα ρούχα σου. Οι υπέροχες «νότες» θα αναδύονται γύρω σου όλη μέρα.

Παρόλα αυτά πρέπει να γνωρίζεις ότι ακόμα και μιας πολύ καλής ποιότητας άρωμα όπως είναι αυτά της Livioon μπορεί να μην έχουν την ίδια απόδοση παρά την εφαρμογή των τρόπων που προαναφέραμε. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο pH του κάθε δέρματος ακόμα και στη χαμηλή αρτηριακή πίεση αφού το σώμα είναι πιο κρύο. Αν έχετε διαπιστώσει κάτι τέτοιο μην απογοητεύεστε γιατί και γι’ αυτό υπάρχει λύση. Ψέκασε μερικά pads βαμβακιού, σφράγισε τα σ’ ένα αεροστεγές σακουλάκι και έτσι μπορείς να ανανεώνεις όποτε θέλεις το άρωμά σου.

Δείτε την προσφορά μας

Κατεβάστε

Το κατάστημα είναι ανοιχτό

24 ώρες

Δωρεάν αποστολή

πάνω από 60€

Εξυπηρέτηση πελατών

Δευ. - Παρ. 09.00 - 17.00