23.03.2022

Για την ενδυνάμωση, την κούραση, το ανοσοποιητικό, ακόμα και το κρυολόγημα – η τεχνολογική πρόοδος έχει κάνει τα συμπληρώματα διατροφής πραγματικά ικανά να βελτιώσουν την ευημερία και την ποιότητα ζωής μας, κάτι που με τον σημερινό τρόπο ζωής, το επίπεδο περιβαλλοντικής ρύπανσης και την ποσότητα των επιβλαβών ουσιών στα τρόφιμα που τρώμε κάθε μέρα μπορεί να είναι σωτήριο. Τα συμπληρώματα διατροφής έχουν μπει οριστικά στον κανόνα της φροντίδας του σώματός σας. Παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο ιδιαίτερα για τα άτομα που είναι υπερφορτωμένα, αγχωμένα ή ηλικιωμένα. Τι αξίζει να γνωρίζετε για τα συμπληρώματα; Ποια συμπληρώματα πρέπει να επιλέξετε για να φροντίσετε καλύτερα τον εαυτό σας;

Τι είναι τα συμπληρώματα διατροφής;

Τα συμπληρώματα διατροφής περιέχουν βιταμίνες, μέταλλα, λίπη, ένζυμα, μακρο- και μικροστοιχεία, καθώς και φυτικά εκχυλίσματα. Πρόκειται για ουσίες που υποτίθεται ότι συμπληρώνουν τη διατροφή μας με όλα όσα χρειάζεται το σώμα μας για τη σωστή λειτουργία του. Αξίζει να γνωρίζετε ότι το σύνολο των συστατικών και των δόσεων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής, καθώς και η μορφή και η μορφή με την οποία μπορούν να παραχθούν, ρυθμίζονται και ορίζονται αυστηρά στη νομοθεσία της ΕΕ.

Αξίζει να χρησιμοποιούμε τα συμπληρώματα διατροφής;

Φυσικά! Η ζωή στον εικοστό πρώτο αιώνα προσφέρει πολλές ευκαιρίες, αλλά και προκλήσεις που αντιμετωπίζει το σώμα μας σε καθημερινή βάση. Η ατμοσφαιρική ρύπανση, ο γρήγορος και αγχωτικός τρόπος ζωής και τέλος, η χρόνια κόπωση που επηρεάζει πολλούς από εμάς κάνει το σώμα μας να χρειάζεται υποστήριξη. Τα συμπληρώματα έρχονται με βοήθεια, αλλά κατά την επιλογή τους, αξίζει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στη σύνθεση του προϊόντος και να επιλέξετε έναν αποδεδειγμένο κατασκευαστή. Γιατί; Η διαθεσιμότητα συμπληρωμάτων διατροφής στην αγορά είναι πολύ μεγάλη, αλλά μόνο λίγα προϊόντα θα βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων μας.

Πότε να παίρνω συμπληρώματα;

Τα συμπληρώματα δεν υποκαθιστούν μια ορθολογική, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά διατροφή που καλύπτει όλες τις ανάγκες του σώματός μας. Αλλά αν η διατροφή μας περιλαμβάνει επεξεργασμένα τρόφιμα, λευκό ψωμί, γλυκά, σνακ, παστεριωμένα γαλακτοκομικά προϊόντα, λαχανικά και φρούτα από σούπερ μάρκετ γεμάτα φυτοφάρμακα, σίγουρα δεν παρέχουμε στο σώμα μας τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά που χρειαζόμαστε. Κάθε κύτταρο στο σώμα μας χρειάζεται μια συνεχή παροχή θρεπτικών συστατικών που είναι απαραίτητα για τη διεξαγωγή βασικών βιοχημικών αντιδράσεων. Η χρόνια ανεπάρκεια μικροθρεπτικών συστατικών στα κύτταρα μπορεί να προκαλέσει πολλές ασθένειες. Η βέλτιστη καθημερινή παροχή αυτών των ουσιών στον οργανισμό μας και η κάλυψη των αναγκών του είναι μια αποτελεσματική προφύλαξη, προστατεύοντάς μας από ασθένειες.

Γιατί οι βιταμίνες από τα γεύματά μας δεν είναι αρκετές;

Οι βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία που απορροφά το σώμα μας συχνά ξεπλένονται από τις ανθυγιεινές συνήθειές μας. Παράδειγμα? Το κάπνισμα τσιγάρων μας στερεί τη βιταμίνη C και E και τη βήτα-καροτίνη. Η κατανάλωση καφέ ξεπλένει το μαγνήσιο, το αλκοόλ μειώνει την απορρόφηση πολλών ουσιών, η πέψη του γάλακτος εξάγει ασβέστιο από τα οστά, τα επεξεργασμένα τρόφιμα απαιτούν από το σώμα να αντλήσει τα συστατικά που λείπουν από τα αποθέματά του και το άγχος αυξάνει την ανάγκη για βιταμίνες Β και C και μαγνήσιο. Απειλούμαστε επίσης από ελεύθερες ρίζες, δηλαδή χημικά μόρια υψηλής αντίδρασης που βλάπτουν τα κύτταρά μας, συμπεριλαμβανομένου του DNA. Αυτό οδηγεί στην επιδείνωση της υγείας μας ακόμα και στον καρκίνο. Συμβατικά τρόφιμα – λαχανικά και φρούτα που καλλιεργούνται σε μαζική κλίμακα, η κατανάλωση κρέατος από ζώα που τρέφονται με ανθυγιεινές τροφές συμβάλλουν σε πολλές ασθένειες και ελλείψεις θρεπτικών συστατικών στο σώμα μας.

Τι συμπληρώματα να επιλέξω;

Τα καλής ποιότητας συμπληρώματα πρέπει:

  • να είναι φυσικής προέλευσης,
  • διεγείρουν το σώμα να θεραπεύσει και να καθαριστεί,
  • περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά που είναι ευεργετικά για τον οργανισμό.

Για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες, η Livioon πρόσθεσε στην προσφορά της 4 συμπληρώματα διατροφής που θα ανταποκριθούν σε διάφορες ανάγκες:

Wellbeing Detox 

Συμπλήρωμα που υποστηρίζει τις διαδικασίες πέψης και απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα που προέρχονται από αιθαλομίχλη, καυσαέρια, ανθυγιεινή διατροφή, αγχωτικό τρόπο ζωής ή επιθετικές χημικές ουσίες που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Η χρήση του συμπληρώματος διατροφής Wellbeing Detox έχει θετική επίδραση στο πεπτικό σύστημα και στην αποτοξίνωση του οργανισμού, υποστηρίζει την απώλεια βάρους, έχει θετική επίδραση στη διατήρηση των φυσιολογικών ηπατικών λειτουργιών και υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Το συμπλήρωμα Wellbeing Detox στη σύνθεσή του περιέχει εκχύλισμα ρίζας πικραλίδας με καθαριστική δράση, εκχύλισμα ρίζας μάραθου, που υποστηρίζει τη διαδικασία αδυνατίσματος, εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου, το οποίο έχει ευεργετική επίδραση στη λειτουργία του ήπατος και επηρεάζει θετικά το πάγκρεας και την παραγωγή ερυθρά αιμοσφαίρια στο σώμα – εκχύλισμα τσουκνίδας.

Βιταμίνη C με Κουρκουμά και Τζίντζερ

Η βιταμίνη C, απαραίτητη για την καλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού, υποστηρίζει πολλές διεργασίες στον οργανισμό και πρέπει να του παρέχεται καθημερινά, επειδή το σώμα μας δεν είναι σε θέση να το παράγει από μόνο του. Είναι αυτονόητο ότι η βιταμίνη C έχει ευεργετική επίδραση στο ανοσοποιητικό, τα συμπληρώματα διατροφής με βιταμίνη C βοηθούν επίσης στη σωστή παραγωγή κολλαγόνου, το οποίο ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία, τα οστά, τους χόνδρους, τα ούλα, τα δόντια και το δέρμα. Επιπλέον, υποστηρίζουν τη λειτουργία του νευρικού συστήματος και τη σωστή διατήρηση των ψυχολογικών λειτουργιών.

Το συμπλήρωμα διατροφής Livioon, εκτός από βιταμίνη C, περιέχει κουρκουμά, τζίντζερ και άγριο τριαντάφυλλο, όλα αυτά για να βοηθήσουν στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού, αναπνευστικού, πεπτικού και ουροποιητικού συστήματος, διατηρώντας παράλληλα αντιγηραντικό, αντιφλεγμονώδες, διεγερτικό και τονωτικές ιδιότητες.

Colostrum Cavalli 

Το κύριο συστατικό του συμπληρώματος Colostrum Cavalli είναι το πρωτόγαλα. Λόγω της υψηλής βιολογικής του αξίας και της μοναδικής χημικής του σύστασης, το πρωτόγαλα γίνεται όλο και πιο δημοφιλές μεταξύ των επιστημόνων, των φαρμακευτικών και καλλυντικών εταιρειών. Το συμπλήρωμα Livioon ξεχωρίζει μεταξύ άλλων παρασκευασμάτων που διατίθενται στην αγορά στο ότι το πρωτόγαλα που υπάρχει σε αυτό λαμβάνεται από γάλα φοράδας, στα περισσότερα παρασκευάσματα αυτού του τύπου που διατίθενται στην αγορά, το πρωτόγαλα λαμβάνεται από άλλα θηλαστικά, κυρίως από αγελαδινό γάλα. είναι σημαντικά φτωχότερο σε μικροθρεπτικά συστατικά.

Η μοναδική σύνθεση του πρωτόγαλα που λαμβάνεται από το πρωτόγαλα της φοράδας από τις πρώτες μέρες της ζωής ενός θηλαστικού τρέφει, προστατεύει και εξασφαλίζει την ανοσία του. Εκτός από μια σειρά από μικροθρεπτικά συστατικά όπως: βιταμίνη A, C, D, E, K, καροτίνες, νάτριο και χλωρίδια, το Colostrum Cavalli της Livioon περιέχει παντοθενικό οξύ, το οποίο διατηρεί τις γνωστικές ικανότητες σε υψηλό επίπεδο και εξασφαλίζει ευεξία. Επιπλέον, η βιοτίνη και η νιασίνη, που υποστηρίζουν τη λειτουργία του νευρικού συστήματος, διατηρούν τις νοητικές λειτουργίες και διατηρούν υγιές δέρμα, μαλλιά και βλεννογόνους. Επιπλέον, το συμπλήρωμα διατροφής Colostrum Cavalli περιέχει βιταμίνες Β που προστατεύουν από το οξειδωτικό στρες, έχουν θετική επίδραση στην όραση και διατηρούν ένα κατάλληλο επίπεδο αιμοσφαιρίνης στον οργανισμό, υποστηρίζοντας το έργο της καρδιάς και του νευρικού συστήματος. Οι ιδιότητες του Calostrum Cavalli είναι επίσης χρήσιμες σε τροφικές αλλεργίες και δερματικές παθήσεις.

Brain & Memory Fuel 

Το συμπλήρωμα διατροφής Brain & Memory Fuel μειώνει τις αρνητικές επιπτώσεις του στρες, βελτιώνει τη διάθεση, αυξάνει τη συγκέντρωση και τη μνήμη και χάρη σε προσεκτικά επιλεγμένα φυτικά εκχυλίσματα, βελτιώνει την άνεση του ύπνου και έχει θετική επίδραση στη λειτουργία της καρδιάς και του νευρικού συστήματος. Το συμπλήρωμα διατροφής Brain & Memory περιέχει εκχύλισμα bacopa monnieri, το οποίο υποστηρίζει το κεντρικό νευρικό σύστημα, τη μνήμη και τη συγκέντρωση και είναι επίσης αποτελεσματικό στη θεραπεία της αϋπνίας. Εκχύλισμα Ginkgo που βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και την ποιότητα της όρασης, καθώς και υποστηρίζει τη σωστή κυκλοφορία του αίματος στον εγκέφαλο. Το Ashwagandha, το οποίο ανακουφίζει από το στρες, υποστηρίζει τις διαδικασίες μνήμης, υποστηρίζει τη διατήρηση της συναισθηματικής σταθερότητας και υποστηρίζει την ανοσία και τη ζωτικότητα του σώματος. Το Rhodiola rosea, υποστηρίζει τις γνωστικές λειτουργίες του εγκεφάλου, τη φυσική κατάσταση και την κατάσταση, καθώς και το έργο της καρδιάς και του νευρικού συστήματος.

Όλα τα συμπληρώματα Livioon δημιουργήθηκαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τα συστατικά τους προέρχονται από βιώσιμες καλλιέργειες χωρίς φυτοφάρμακα, είναι 100% φυσικά, χωρίς γλουτένη και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα. Επιπλέον, όλες οι συσκευασίες συμπληρωμάτων Livioon διαθέτουν σύστημα safety lock.

Ναι ή όχι; 

Τα συμπληρώματα στην εποχή που ζούμε είναι σχεδόν απαραίτητα. Παρέχουν μικροθρεπτικά συστατικά που λόγω του γρήγορου και νευρικού τρόπου ζωής μας είναι όλο και πιο δύσκολο να τα προμηθευτούμε στις σωστές ποσότητες. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι για τη διατήρηση της ευημερίας και της υγείας, είναι απαραίτητος ένας υγιεινός τρόπος ζωής, ο οποίος αποτελείται κυρίως από μια ορθολογική διατροφή, τη σωματική δραστηριότητα, ένα καθαρό περιβάλλον και έναν ειρηνικό τρόπο ζωής.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα προϊόντα μας εδώ.

Δείτε την προσφορά μας

Κατεβάστε

Το κατάστημα είναι ανοιχτό

24 ώρες

Δωρεάν αποστολή

πάνω από 60€

Εξυπηρέτηση πελατών

Δευ. - Παρ. 09.00 - 17.00