13.01.2023

Ρετινόλη, τι αξίζει να γνωρίζετε;

Η ρετινόλη είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά και καλά ερευνημένα αντι-γηραντικά συστατικά που βοηθά στην καταπολέμηση προβλημάτων οποιουδήποτε τύπου δέρματος. Είναι μια ενεργή μορφή βιταμίνης Α που διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα, το απολεπίζει απαλά, ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος και βελτιώνει τον κύκλο ανανέωσης των κυττάρων. Είναι εξαιρετική για τη μείωση των σημαδιών της γήρανσης, της απώλειας σφριγηλότητας του δέρματος και είναι επίσης εξαιρετικό συστατικό για την καταπολέμηση της ακμής και των πανάδων. Ως αποτέλεσμα της χρήσης της, το δέρμα γίνεται πιο ενυδατωμένο, πιο σφριγηλό, πιο φωτεινό, νεανικό, χωρίς μαύρα στίγματα, έχει λαμπερό χρώμα και τέλειο τόνο.

Η ρετινόλη που περιέχεται στα καλλυντικά της Livioon διεγείρει τους ινοβλάστες και παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, βελτιώνοντας τη σφριγηλότητα και την πυκνότητα του δέρματος, αυξάνει τη δραστηριότητα και τον αριθμό των ινοβλαστών αποτρέποντας  την επιταχυνόμενη αποικοδόμηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης, αποκαθιστώντας τη σωστή υφή του δέρματος. Επιπλέον, επιταχύνει την ανανέωση της επιδερμίδας καθώς ρυθμίζει την κυτταρική διαίρεση, με αποτέλεσμα την αισθητή αύξηση της πυκνότητας του δέρματος. Η ρετινόλη είναι επίσης εξαιρετική στον καθαρισμό και τη διατήρηση της επιδερμίδας μας, απολεπίζοντας απαλά τα νεκρά επιδερμικά κύτταρα, παρέχοντας στο δέρμα απαλότητα και λαμπερή όψη, αποτρέποντας την τραχύτητά του δέρματος , το σχηματισμό αλλοιώσεων ακμής και εκείνων με τη μορφή μολυσμένων πόρων. Επιπλέον, η ρετινόλη βελτιώνει τη δομή της κεράτινης στιβάδας, ενισχύοντας έτσι τον προστατευτικό φραγμό του δέρματος και αποτρέποντας την υπερβολική απώλεια υγρασίας, έχει θετική επίδραση στην κυκλοφορία του αίματος στ δέρμα, διεγείροντας το σχηματισμό νέων αιμοφόρων αγγείων στο θηλώδες στρώμα του χορίου. Εκτός από τα παραπάνω, έχει ανεκτίμητη αντιοξειδωτική δράση, εξαφανίζει τις ρυτίδες και ελαφρύνει τις δυσχρωμίες.

Πότε πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε καλλυντικά με ρετινόλη;

Πολλοί από εμάς αναρωτιόμαστε πότε να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε καλλυντικά που περιέχουν ρετινόλη. Αξίζει να θυμάστε ότι η διαδικασία γήρανσης του δέρματος ξεκινά γύρω στην ηλικία των 25 ετών, εάν το δέρμα εκτίθεται στον ήλιο – ακόμη πιο γρήγορα. Καλλυντικά με ρετινόλη μπορούν να χρησιμοποιηθούν από νεότερες γυναίκες ηλικίας περίπου 30 ετών για να επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης, καθώς και από ώριμες γυναίκες των οποίων το πρόβλημα είναι ο ανομοιόμορφος τόνος του δέρματος, η πλαδαρόχρωμη επιδερμίδα, ο αποχρωματισμός και η φωτοφθορά. Αξίζει να θυμηθούμε ότι η ρετινόλη έχει φωτοευαισθητοποιητικές ιδιότητες. Γι’ αυτό καλό είναι να βάζετε επιπλέον αντηλιακό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Θα δείτε τα ολοκληρωμένα  αποτελέσματα της χρήσης καλλυντικών με ρετινόλη μετά από περίπου 3 μήνες συστηματικής θεραπείας!

Σειρά Livioon Retilution – τι αξίζει να γνωρίζετε για αυτήν;

Λαμβάνοντας υπόψη τα ευέλικτα αποτελέσματα της ρετινόλης, η Livioon δημιούργησε μια καινοτόμο σειρά Retilution, η οποία με τη δράση της καλύπτει με ακρίβεια τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών επιδερμίδων. Εκτός από τη ρετινόλη, όλα τα καλλυντικά της σειράς Retilution περιέχουν συνένζυμο Q10, το οποίο είναι ένα φυσικό αντι-γηραντικό συστατικό για το δέρμα, βιταμίνη C, που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, σφραγίζει τα αιμοφόρα αγγεία και κάνει το δέρμα πιο ελαστικό, ενώ το διεγείρει να παράγει κολλαγόνο, βιταμίνη Ε, που εκτός από την εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών, προλαμβάνει την υπερμελάγχρωση, καταπραΰνει τους ερεθισμούς, αναπλάθει και λειαίνει, και βισαβολόλη, η οποία εξάγεται από το άνθος του χαμομηλιού και έχει καταπραϋντική, αντιβακτηριδιακή και αντιφλεγμονώδη δράση. Επιπλέον, η δράση μεμονωμένων προϊόντων υποστηρίζεται από βούτυρο καριτέ, πουλλουλάνη, καπρυλικό, γλυκίνη, οξείδιο ψευδαργύρου, παντοθενικό ασβέστιο ή προλίνη, αλανίνη και σερίνη. Όλα αυτά για χάρη της λαμπερής όψης του δέρματός σας. Η σειρά Livioon Retilution περιλαμβάνει κρέμα προσώπου, ορό νύχτας και μάσκα προσώπου.

Η κρέμα προσώπου Livioon από τη σειρά Retilution θρέφει και αναζωογονεί την επιδερμίδα όλων των τύπων. Ενυδατώνει το δέρμα για μεγάλο χρονικό διάστημα χάρη σε ένα τριπλό σύμπλεγμα με ενεργοποιητή ρετινόλης και αναπληρώνει τις ελλείψεις υγρασίας στα κύτταρα. Η μοναδική σύνθεση ρετινόλης υψηλής τεχνολογίας και βιταμίνης C κάνει τις ρυτίδες λείες, το δέρμα λείο και λαμπερό και το δέρμα αναπλάθεται πιο γρήγορα. Η κρέμα προσώπου Livioon με ρετινόλη φωτίζει την υπερμελάγχρωση και βελτιώνει τον τόνο του δέρματος, η επιδερμίδα αποκτά μια εμφανώς νεότερη και υγιέστερη εμφάνιση. Η εντατική αναπλαστική φόρμουλα της κρέμας με ευχάριστο, χαλαρωτικό άρωμα και λεπτή υφή απορροφάται τέλεια και χαρίζει στο δέρμα βελούδινη απαλότητα.

Livioon  Serum (Ορός) Νύχτας με ρετινόλη   είναι μια έντονα αναπλαστική δόση ρετινόλης για ελαστικό, νεότερο δέρμα. Τα συστατικά του μειώνουν τις λεπτές γραμμές και τους διευρυμένους πόρους, εξομαλύνουν την υφή του δέρματος και βελτιώνουν ορατά τον τόνο του δέρματος. Τα ενεργά συστατικά που περιέχονται στο προϊόν ενισχύουν τον προστατευτικό φραγμό του δέρματος και βοηθούν στην καταπολέμηση των ορατών σημαδιών γήρανσης.

Η μάσκα προσώπου Livioon με ρετινόλη επαναφέρει τη λάμψη και την ενέργεια ακόμα και στην πιο κουρασμένη επιδερμίδα. Ο τόνος του δέρματος  γίνεται ομοιόμορφος, η υφή του γίνεται λεία και οι πόροι γίνονται καθαροί. Χάρη στον συνδυασμό βιταμίνης C και τριπλού συμπλέγματος με ενεργοποιητή ρετινόλης, το δέρμα ανακτά τη χαμένη του απαλότητα και ελαστικότητα και οι ρυτίδες είναι λιγότερο ορατές.

Παρά τους μερικούς κανόνες που πρέπει να ακολουθείτε όταν χρησιμοποιείτε καλλυντικά με ρετινόλη, το ευρύ φάσμα δράσης αυτού του μοναδικού συστατικού το καθιστά αναμφίβολα να  αξίζει να αρχίσετε το μαγικό ταξίδι σας ,με αυτό το μοναδικό συστατικό. Η πλήρης σειρά εξαιρετικών καλλυντικών προσώπου με ρετινόλη της Livioon θα προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα ακόμα και για τις πιο απαιτητικές επιδερμίδες. Σταματήστε το χρόνο και κάντε κάτι για τον εαυτό σας,  χάρη στον πλούτο των ενεργών συστατικών που περιέχονται στα καλλυντικά Livioon από τη σειρά Retilution, θα λατρέψετε τη ρετινόλη όσο και το δέρμα σας.

Δείτε την προσφορά μας

Κατεβάστε

Το κατάστημα είναι ανοιχτό

24 ώρες

Δωρεάν αποστολή

πάνω από 60€

Εξυπηρέτηση πελατών

Δευ. - Παρ. 09.00 - 17.00