Εκτιμούμε τον εκσυγχρονισμό και χτίζουμε μια παράδοση ποιότητας.

Από το 2014, δημιουργούμε εξαιρετικά προϊόντα που κατέκτησαν τις καρδιές χιλιάδων χρηστών χάρη στην αφοσίωσή τους. Τα αποκλειστικά μας αρώματα, φυσικά καλλυντικά για τη περιποίηση του προσώπου και του σώματος, καλλυντικά μαλλιών, συμπληρώματα διατροφής και οικιακά προϊόντα σας κάνουν να θέλετε να τα αγοράσετε ξανά και ξανά. Σήμερα σας προσφέρουμε σχεδόν 150 μοναδικά προϊόντα.

Οι σειρές επαγγελματικών προϊόντων της Livioon είναι:

Κατανοούμε ότι τα καλλυντικά που βασίζονται σε φυσικά ενεργά συστατικά παρέχουν την πιο ολοκληρωμένη, ασφαλή και φιλική προς το δέρμα φροντίδα. Γι 'αυτό τα δημιουργούμε – αντλώντας τα από τις φυσικές πηγές.

Η υψηλότερη ποιότητα των προϊόντων, η συνεχής βελτίωση και η ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών κάνουν τους ικανοποιημένους χρήστες της Livioon να έρχονται γρήγορα. Αυτά που προσφέρουμε είναι μπροστά από τις τάσεις. Τα αποτελέσματα φαίνονται εύκολα σαν να κοιτάζετε τη παλάμη του χεριού σας – πρόκειται για μια σταθερή και συνεχή ανάπτυξη της μάρκας, η οποία κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στις καρδιές των μεταγενέστερων παραληπτών.

Γνωρίζουμε πού πηγαίνουμε και σε ποιο ταξίδι θέλουμε να μεταφέρουμε τους πελάτες μας. Έχουμε μια αποστολή που καθορίζει την κατεύθυνση για εμάς.

Δεν κάνουμε συμβιβασμούς με ότι αφορά τα πρότυπα μας. Εστιάζουμε πλήρως στον πελάτη για να διασφαλίσουμε την πολυτέλεια του κάθε μέρα. Η σύνδεση των ανθρώπων και η βελτίωση της ποιότητας ζωής τους είναι αποτυπωμένη στο DNA της Livioon, επειδή οι άνθρωποι μας είναι και το μεγαλύτερο μας πλεονέκτημα. Είναι για τους Επιχειρηματικούς Συνεργάτες μας και τους Ηγέτες μας που λειτουργούν στην Πολωνία και σε όλη την Ευρώπη και για εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες μας που αναπτύσσουμε συνεχώς, βελτιώνοντας το χαρτοφυλάκιό μας και δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης.

Το όραμα της Livioon είναι ένας καλύτερος κόσμος στον οποίο θα δημιουργηθούν νέες εμπειρίες χάρη σε καινοτόμα προϊόντα. Θέλουμε να γίνουμε η αγαπημένη μάρκα των Ευρωπαίων που θα είναι γνωστή για τα καινοτόμα καλλυντικά μέσω επικεντρωμένων ενεργειών. Επικεντρωνόμαστε στη δημιουργικότητα, τη συνεργασία με ειδικούς, την ανταλλαγή αξιών με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας. Το αποτέλεσμα του πάθους μας είναι τα εξαιρετικά προϊόντα. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό – θέλουμε να ανακαλύψουμε νέους τομείς συνεργασίας, να οικοδομήσουμε μακροχρόνιες αξίες, να τις αναπτύσσουμε συνεχώς και να τις βελτιώνουμε. Στη Livioon, αντιμετωπίζουμε προκλήσεις και τις μετατρέπουμε σε νέες ευκαιρίες.

Από το συνδυασμό LIFE – ζωή και OO – άπειρο, η μάρκα μας, LIVIOON γεννήθηκε, που σημαίνει μια ατελείωτη ζωή. Είναι μια αντανάκλαση της επιθυμίας να διαμορφώσετε συνειδητά και υπεύθυνα τη σχέση σας με τον κόσμο και τους άλλους ανθρώπους. Χάρη στη δυνατότητα συνειδητής επιλογής προϊόντων υψηλής ποιότητας, το δέρμα μας λαμβάνει μια υπέροχη ένεση μετάλλων και βιταμινών. Έχουμε τότε τη βεβαιότητα ότι χρησιμοποιούμε προϊόντα ειδικά κατασκευασμένα για την απαιτητική επιδερμίδα μας – δερματολογικά ελεγμένο και παρέχοντας επαρκή προστασία.

Ο συνδυασμός προϊόντων υψηλής ποιότητας και καινοτόμων επιχειρηματικών ευκαιριών καθιστά σήμερα τη Livioon μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην αγορά με δίκτυα μάρκετινγκ στη Πολωνία και την Ευρώπη.

Από μια ιδέα σε μια ισχυρή μάρκα – αυτή είναι η ιστορία των αποκλειστικών καλλυντικών που έχουν κερδίσει τις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων.

Σχεδόν τριάντα χρόνια εμπειρίας ανθρώπων που εργάζονται για την επιτυχία της εικόνας της Livioon σε συνδυασμό με το θάρρος και την ευαισθητοποίηση για προϊόντα πολύ καλής ποιότητας δίνουν την ευκαιρία για διεθνή επιτυχία. Η δυναμική ανάπτυξη της βιομηχανίας παραγωγής και των πωλήσεων ξεκίνησε τη γέννηση μιας νέας μάρκας κατασκευασμένης στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ποιότητα πάνω απ 'όλα

Η Livioon βασίζεται σε δύο πυλώνες: επιχειρηματική συνεργασία και άριστα προϊόντα. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που πληρούν τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του πελάτη. Ταυτόχρονα, είναι σημαντικό για μας να συνυπάρχουμε άριστα με το φυσικό περιβάλλον και να αυξάνουμε συνεχώς τα πρότυπα μας.

Σταθερή ανάπτυξη και δυναμική επέκταση

Μια απλή επιχειρηματική θεωρία χρειάστηκε έως και δύο χρόνια για να αναπτυχθεί πλήρως στην πράξη. Κάθε προϊόν Livioon έχει υποβληθεί σε διαδικασία αντικειμενικής αξιολόγησης και εντατικής βελτίωσης. Οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή αρκετών εκατοντάδων ανθρώπων υπό την επιφυλακή ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων είχαν ως αποτέλεσμα αρώματα προσαρμοσμένα ακόμα και στους πιο απαιτητικούς πελάτες. Μόνο όταν αναπτύχθηκαν τα προϊόντα υψηλής ποιότητας, η Livioon είδε το φως της ημέρας.

Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της Livioon ήταν η 1η Ιουνίου 2014 – έτσι μπορείτε να πείτε ότι η εταιρεία γεννήθηκε κάτω από ένα τυχερό αστέρι. Υπάρχει κάτι σε αυτό – τα αποτελέσματα των πωλήσεων από την αρχή αντικατοπτρίζουν αυτό που οι πελάτες είχαν ανακαλύψει πολύ νωρίτερα: η εξαιρετική ποιότητα και οι προσιτές τιμές μπορούν να συμβαδίζουν. Η Livioon διατηρεί σταθερή και συστηματική ανάπτυξη, καθώς και δυναμική ανάπτυξη των Συνεργατών της. Τι άλλο θα επιθυμούσατε;

Μια άλλη πρόκληση που θέσαμε για εμάς είναι η περαιτέρω επέκταση σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές – γιατί ένα καλό προϊόν πρέπει να μοιράζεται. Σύντομα περισσότερες χώρες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από την επιτυχία της Livioon!

Είμαστε περήφανοι για τη φροντίδα μας για το φυσικό περιβάλλον και υποστηρίζουμε τις κοινωνικές ιδέες. Συμμετέχουμε στις δραστηριότητες της τοπικής κοινότητας στις ζωές των οποίων θα θέλαμε να συμμετέχουμε ενεργά και υπεύθυνα. Συνδυάζουμε αυτήν την φιλοκοινωνική στάση με έντιμες επιχειρηματικές δραστηριότητες που βασίζονται σε ηθικές αρχές.

Στη Livioon, η αποτελεσματική Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη υπολογίζει όχι μόνο την υποστήριξη ως ποσότητα για όσους την έχουν ανάγκη, αλλά και την έμπνευση να αναλάβουν ενδιαφέρουσες και πολύτιμες πρωτοβουλίες. Πιστεύουμε ότι η ανιδιοτελής βοήθεια κάνει τη ζωή μας καλύτερη.

Στη Livioon, καθοδηγούμαστε από την πυξίδα των αξιών μας. Μέσω αυτού του πρίσματος εργαζόμαστε για την κοινή μας επιτυχία, τους ηγέτες και τους πελάτες μας σε όλη την Ευρώπη. Θέτουμε έναν στρατηγικό στόχο, ο οποίος με τόλμη θα ενισχύσει την τρέχουσα θέση της εταιρείας και θα εγγυηθεί περαιτέρω για την εταιρεία μας μια συστηματική ανάπτυξη.

Εστιάζουμε το αναπτυξιακό μας σχέδιο σε:

Προσπαθούμε για την ανάπτυξη. Ακολουθούμε με συνέπεια την αξία μας, η οποία μας έφερε όχι μόνο την εμπιστοσύνη των παραληπτών μας, αλλά και πολλούς κύριους τίτλους, πιστοποιητικά και βραβεία. Αυτό επιβεβαιώνει τον επαγγελματισμό και τη δέσμευσή μας, καθώς και ως απόδειξη της υψηλότερης ποιότητας των προϊόντων Livioon και της καινοτομίας των συνταγών μας.

Η αναγνώριση της βιομηχανίας μας δίνει κίνητρο για περαιτέρω ανάπτυξη, αλλά είναι ο σεβασμός και η συμπάθεια των επιχειρηματικών μας συνεργατών και πελατών που είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Γινόμαστε καλύτεροι και καλύτεροι για αυτούς – έτσι ώστε να μπορούν να επιβεβαιώσουν με υπερηφάνεια ότι έχουν κάνει την καλύτερη επιλογή.

Consumer Hit

Vita-Shake awarded
Consumer Hit of the year 2020!

Company of the year 2019

Certyfikacja Krajowa
Company of the year 2019

Company of the year 2018

Certyfikacja Krajowa
Company of the year 2018

Good Brand 2018

As the award slogan
Quality, Trust, Reputation

Hit Konsumenta

Black toothpaste Livioon awarded
Hit Konsumenta roku 2018!

Hit Konsumenta

Body cream Livioon awarded
Hit Konsumenta roku 2018!

Consumer's Laurel

Dietary supplements Livioon awarded
Discovery 2018!

Consumer's Laurel

Laundry Liquids Livioon awarded
Discovery 2018!

Δείτε την προσφορά μας

Κατεβάστε

Το κατάστημα είναι ανοιχτό

24 ώρες

Δωρεάν αποστολή

πάνω από 60€

Εξυπηρέτηση πελατών

Δευ. - Παρ. 09.00 - 17.00