04.05.2021

Το καλοκαίρι πλησιάζει και όλες θέλουν να εμφανιστούν στην παραλία με τέλειο σώμα. Και τέλειο σώμα είναι αυτό που διαθέτει η κάθε γυναίκα ξεχωριστά ανεξάρτητα από το μέγεθός αφού αυτός είναι και ο πραγματικός ορισμός της ομορφιάς. Ωστόσο υπάρχει ένα «αγκάθι» που μας απασχολεί όλες ανεξαρτήτου βάρους: η κυτταρίτιδα! Το σημαντικό όμως είναι ότι υπάρχουν κάποια μικρά αλλά ουσιαστικά βήματα που αν τα ακολουθήσουν όλες οι γυναίκες θα δουν την επιδερμίδα του σώματός τους να μεταμορφώνεται.

Τι είναι όμως αυτό που δημιουργεί την ενοχλητική όψη του «φλοιού του πορτοκαλιού»;

Η καθιστική ζωή, η κακή διατροφή αλλά και η ορμονική αντισύλληψη είναι μερικοί από τους λόγους της εμφάνισης της κυτταρίτιδας. Τα ευχάριστα νέα είναι ότι υπάρχουν απλοί τρόποι αντιμετώπισης με εκπληκτικά αποτελέσματα. Αρχικά μερικές αλλαγές στις συνήθειες μας μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά στην καταπολέμησή της.
Για να ξεκινήσεις σωστά τη διαδικασία της μεταμόρφωσης κάνε πρώτα στον εαυτό σου μερικές σημαντικές ερωτήσεις που θα παίξουν και καθοριστικό ρόλο.

  • Ασκείσαι τουλάχιστον για 45 λεπτά την ημέρα;
  • Καταναλώνεις αρκετά φρούτα και λαχανικά η προτιμάς τροφές με μεγάλη ποσότητα αλατιού και ζάχαρης;
  • Καπνίζεις;
  • Προτιμάς να ντύνεσαι με εφαρμοστά ρούχα;

Αν η απάντηση σε αυτές ή σε κάποιες από αυτές τις ερωτήσεις είναι θετική τότε ήρθε η στιγμή ν’ αλλάξεις συνήθειες.

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις είναι να αφαιρέσεις από τη διατροφή σου το υπερβολικό αλάτι και τη ζάχαρη και ταυτόχρονα να προσθέσεις τροφές πλούσιες σε ίνες ενώ σημαντικό είναι να πίνεις άφθονο νερό. Αυτές οι αλλαγές θα επιταχύνουν το μεταβολισμό και παράλληλα δε θα υπάρχει κατακράτηση των υγρών.

Τη «χαριστική βολή» στην κυτταρίτιδα δίνει η καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας. Και ξεκινήστε με το… σκωτσέζικο ντους! Τι σημαίνει αυτό; Κατά τη διάρκεια του μπάνιου σας κάνετε εναλλαγές από κρύο σε ζεστό νερό και αντίστροφα αρχίζοντας από το κάτω μέρος του σώματος και συνεχίζοντας σταδιακά προς το πάνω μέρος. Σε αυτή τη διαδικασία επιμείνετε περισσότερο στις περιοχές που παρουσιάζουν μεγαλύτερο πρόβλημα. Η τακτική αυτή της εναλλαγής θερμοκρασίας του νερού βοηθά πολύ και στην καλή κυκλοφορία του αίματος. Μπορείτε όμως να προσθέσετε ακόμα ένα όπλο! Αυτό είναι το ειδικό γάντι ή σφουγγάρι για να κάνετε μασάζ στην επιδερμίδα που βοηθά στην κυκλοφορία και μειώνει αισθητά την κυτταρίτιδα. Ιδιαίτερα σημαντικό μια με δυο φορές τη βδομάδα να κάνετε απολέπιση σώματος ακόμα και αν δεν έχετε εξειδικευμένο προϊόν γιατί πολύ απλά μπορείτε να το φτιάξετε μόνες σας.

Αρκεί να προσθέσετε λίγο αλάτι ή καφέ σ’ ένα από τα θαυματουργά αφρόλουτρα της Livioon με φυσικά συστατικά και θα δείτε το δέρμα σας να μεταμορφώνετε. Με αυτή τη μέθοδο το προετοιμάζετε για περαιτέρω φροντίδα με μια κρέμα σώματος κατά της κυτταρίτιδας. Η σωστή προετοιμασία και η εφαρμογή ενός τέλειου προϊόντος όπως είναι η αντικυτταριτιδική κρέμα της Livioon με έλαιο κάνναβης θα σας χαρίσει μοναδικά αποτελέσματα. Για να απολαμβάνετε τη μέγιστη απόδοση των προϊόντων εφαρμόστε τα ακολουθώντας τη μέθοδο του λεμφικού μασάζ.

Αρχίστε ταυτόχρονα το μασάζ και στα δυο πόδια από τα γόνατα μέχρι τους μηρούς με κυκλικές και σθεναρές κινήσεις και επαναλάβετε και αντίστροφά περίπου δέκα φορές. Το μασάζ επιταχύνει τη διαδικασία «εξόντωσης» της κυτταρίτιδας καθώς βοηθά στη σωστή κυκλοφορία του αίματος. Κάντε ρουτίνα την περιποίηση του δέρματος σας και χαρίστε στον εαυτό σας εκτός από ένα υπέροχο μαγιό και μια εκθαμβωτική, σφριγηλή και απαλή επιδερμίδα.

Δείτε την προσφορά μας

Κατεβάστε

Το κατάστημα είναι ανοιχτό

24 ώρες

Δωρεάν αποστολή

πάνω από 60€

Εξυπηρέτηση πελατών

Δευ. - Παρ. 09.00 - 17.00