Ξεκινήστε σήμερα. Αλλάξτε τη ζωή σας με τη Livioon!
Μπορεί να είστε εσείς!

Χτίστε την ανεξαρτησία σας και ζήστε με τους δικούς σας όρους. Χάρη στη Livioon μπορείτε να συνδυάσετε τα κέρδη, τη θετική διαμόρφωση του κόσμου και τη διασκέδαση! Η ζωή με τον δικό σας τρόπο δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη.

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε την ελευθερία να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Εάν θέλετε να αλλάξετε τη δουλειά σας, να ανακαλύψετε μια νέα διάσταση της καθημερινής ζωής και να πραγματοποιήσετε μια προσωπική μεταμόρφωση, η Livioon σας δίνει αυτήν την ευκαιρία. Ως ανεξάρτητος Επιχειρηματικός Συνεργάτης, έχετε την ευκαιρία να διευθύνετε μια επιχείρηση που θα υποστηρίξει τον τρέχοντα τρόπο ζωής σας ή να δημιουργήσετε έναν εντελώς νέο τρόπο ζωής που πάντα επιθυμούσατε. Η απόφαση είναι δική σας! Με την υποστήριξή μας και την αποφασιστικότητά σας, θα επιτύχετε ακριβώς αυτό που θέλετε.

Η ισχύς της Livioon είναι οι άμεσες πωλήσεις, αλλιώς γνωστές ως multi-level marketing (MLM). Συνίσταται στην προσφορά αγαθών ή υπηρεσιών στους πελάτες χωρίς τη χρήση της διαμεσολάβησης εξειδικευμένων διανομέων και χωρίς καταστημάτων λιανικής. Σημαίνει ότι είστε το τιμόνι, το πλοίο και ο ναυτικός! Μπορείτε να κάνετε παρουσιάσεις προϊόντων οπουδήποτε: στο σπίτι σας, στη δουλειά ή όπου θέλετε. Χάρη σε αυτό, χρησιμοποιείτε τη δύναμη των συστάσεων και αφήστε τους πελάτες σας να αγοράζουν εύκολα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν. Συντομεύετε τη διαδρομή από το παραγωγό στο καταναλωτή δημιουργώντας ένα δίκτυο πωλήσεων που βασίζεται σε προσωπικές, και συχνά φιλικές επαφές. Και έτσι γίνεται μια επιχείρηση αποτελεσματική! Και θα σας βοηθήσουμε να το δημιουργήσετε.

Δεν έχει σημασία αν χρειάζεστε επιπλέον χρήματα για μικρά έξοδα ή ονειρεύεστε τη πλήρη οικονομική ελευθερία.

Με τη Livioon, ορίζετε τους στόχους σας και αποφασίζετε τον ρυθμό επίτευξής τους. Χάρη σε διάφορες μορφές συνεργασίας, υψηλής ποιότητας προϊόντων, επαγγελματικό εκπαιδευτικό υλικό, καθώς και στο δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα και βοήθεια πάνω στο μάρκετινγκ, θα δημιουργήσετε μια επιχείρηση μαζί μας όμως με τους δικούς σας όρους.

Το πρόγραμμα αμοιβών της LIVIOON προσφέρει ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας κάτι παραπάνω από δίκαιη αμοιβή για την αφοσίωσή τους. Σχεδιάζουμε θετικές εμπειρίες. Μοναδικές εκδηλώσεις ή καλύτερα, μακρινά ταξίδια με τη Livioon που σας περιμένουν ήδη!

Τι θα κερδίσετε με τη συμμετοχή σας στο Livioon;

Φτιάξτε τη δική σας ομάδα και γίνετε ένας ηγέτης της Livioon! Διαχειριστείτε το χρόνο εργασίας σας με ευελιξία και κερδίστε ακριβώς όσα εσείς θέλετε, χάρη στις απεριόριστες δυνατότητες. Είναι καιρός για εσάς, όπως οι ηγέτες μας, να μπείτε στο δρόμο της οικονομικής ανεξαρτησίας.

Εγγραφείτε σήμερα και λάβετε πρόσβαση σε διαδικτυακά εκπαιδευτικά υλικά και υποστήριξη από έμπειρους ηγέτες της Livioon. Με τη βοήθειά μας, οι ενέργειές σας μπορούν να είναι αποτελεσματικές από την πρώτη κιόλας ημέρα!

Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε τα εργαλεία για την επίτευξη των στόχων και των ονείρων σας – και μπορείτε να τα εφαρμόσετε γρηγορότερα από ό, τι νομίζετε. Σας παρέχουμε συμβουλές και υποστήριξη σε κάθε βήμα και … σας προστατεύουμε από την πλήξη! Εκτιμούμε την αφοσίωσή σας, γι 'αυτό σχεδιάσαμε ενδιαφέροντες διαγωνισμούς και προγράμματα κινήτρων που θα φέρουν νέες προκλήσεις και … καταπληκτικά βραβεία. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο πακέτο του back office σας.

Αλλάξτε τη ζωή σας και κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα,
επιλέγοντας ανάμεσα σε τρεις τύπους προγραμμάτων:

Δείτε την προσφορά μας

Κατεβάστε

Το κατάστημα είναι ανοιχτό

24 ώρες

Δωρεάν αποστολή

πάνω από 60€

Εξυπηρέτηση πελατών

Δευ. - Παρ. 09.00 - 17.00